Turo Turo

Door mijn eerste huwelijk heb ik de Filipijnse keuken leren kennen en was verbaasd dat het bijna onbestaand was Filipijns eten ergens te kopen in Belgïe. In 2001 ben ik begonnen met een traiteur opleiding om een eetgelegenheid te openen louter met Filipijns eten. Toen is ook het idee van de naam Turo-Turo ontstaan en bijhorend logo met het wijzend hand.

Aangezien alles gebeurt om een reden, zat in mijn opleiding een Thaise dame, en heb ik toen deze heerlijke keuken kunnen ontdekken.Na deze opleiding heb ik nog verschillende cursussen Thais en Aziatisch koken gevolgd, maar door een druk privé leven werden deze plannen lange tijd opgeborgen.

In 2012 ben ik getrouwd met de Thaise Bunga Saensunon. Bunga heeft veel horeca ervaring opgedaan door in verschillende Thaïse restaurants te werken. Meer en meer kwamen ook mijn plannen opnieuw boven om Turo-Turo te starten.

In 2018 openden we samen Turo-Turo. In onze zaak vind je zowel Thaïse alse Filipijnse gerechten. Je kan telefonisch bestellen* ofwel ter plaatse komen eten. De gerechten zijn reeds voorbereid en je kan per gewicht bepalen wat je wil eten of je kan per portie bestellen.

* Je kan telefonisch enkel per portie bestellen.

In de kijker

Phad Thai Goong
Thais noedels gerecht met scampi

Phad Thai Goong is één van de populairste Thaise gerechten. Het is een noedels gerecht gemaakt van rijstnoedels die eerst zijn geweekt en vervolgens in een wok worden gebakken, samen met eieren en gesneden groenten. De bijzondere smaak komt van de zelfgemaakte phad Thai saus en palmsuiker.

Het gerecht wordt geserveerd met limoen en gemalen, geroosterde pinda’s.

Goong wil zeggen scampi; Als er Phad Thai Kai staat, dan is het met kip.

Bekijk ons menu. Bezoek onze facebook pagina.

Kom langs en kies je gerecht!

Telefonisch bestellen ?
1. Bekijk ons menu.
(omwille van onze verse producten, zou het kunnen dat niet alles op ons menu beschikbaar is)
2. Bel ons op 03 / 344 91 07 en geef je keuze door.
3. Kom daarna je bestelling ophalen: Heidestatiestraat 37, 2920 Kalmthout

Bestellen
1. Bekijk ons menu.
2. Bel ons op 03 / 344 91 07 en geef je keuze door.
3. Kom daarna je bestelling ophalen: Heidestatiestraat 37, 2920 Kalmthout