About Us.

Ons familie restaurant

"

Door mijn eerste huwelijk heb ik de Filipijnse keuken leren kennen en was verbaasd dat het bijna onbestaand was Filipijns eten ergens te kopen in Belgïe. In 2001 ben ik begonnen met een traiteur opleiding om een eetgelegenheid te openen louter met Filipijns eten. Toen is ook het idee van de naam Turo-Turo ontstaan en bijhorend logo met het wijzend hand. Aangezien alles gebeurt om een reden, zat in mijn opleiding een Thaise dame, en heb ik toen deze heerlijke keuken kunnen ontdekken.Na deze opleiding heb ik nog verschillende cursussen Thais en Aziatisch koken gevolgd, maar door een druk privé leven werden deze plannen lange tijd opgeborgen.

In 2012 ben ik getrouwd met de Thaise Bunga Saensunon. Bunga heeft veel horeca ervaring opgedaan door in verschillende Thaïse restaurants te werken. Meer en meer kwamen ook mijn plannen opnieuw boven om Turo-Turo te starten.

In 2018 openden we samen Turo-Turo. In onze zaak vind je zowel Thaïse als Filipijnse gerechten. Je kan telefonisch bestellen* ofwel ter plaatse komen eten. De gerechten zijn reeds voorbereid en je kan bepalen wat je wil eten of je kan per portie bestellen.”

"

– Luc Dingemans, oprichter van Turo Turo
wf kalmthout turo-turo -7 copy

Restaurant Voorzieningen

Free WiFi

Music

Parking

© 2021 Turo Turo.